Odaberite

Toyota Professional napreduje s većom snagom proizvoda

i predanom korisničkom uslugom
  • Toyota Professional dovršava svoju kompletnu ponudu proizvoda uvođenjem potpuno novog PROACE MAX kombija
  • PROACE MAX nudi iznimno širok izbor s više visina vozila, duljina i opcija prilagodbe
  • PROACE MAX, PROACE i PROACE CITY dostupni su u električnim verzijama na baterije, uz učinkovite dizelske motore
  • PROACE i PROACE CITY – te njihove verzije za prijevoz putnika, VERSO – imaju stilska, tehnološka i performansna ažuriranja za 2024. godinu 
  • Uvođenje Hilux 48V, blage hibridne verzije legendarnog pick-upa
  • Toyota Promise osigurava posvećenu uslugu i podršku, te nenadmašan paket jamstva za korisnike lakih gospodarskih vozila (LCV)

Uvođenjem potpuno novog PROACE MAX-a, razvoj linije lakih gospodarskih vozila Toyota Professional dosegao je značajnu prekretnicu. Novi model dovršava ponudu koja marku stavlja u sve ključne segmente tržišta LCV-ova.

PROACE MAX zauzima svoje mjesto uz obnovljeni i preuređeni PROACE srednje veličine, kompaktni PROACE CITY i njihove VERSO verzije za prijevoz putnika, svi s novim moćnim obiteljskim dizajnom.

Uz to, legendarni Hilux pick-up dobiva poboljšane performanse uvođenjem Hilux Hybrid 48V blagog hibrida.

Ovi modeli zajedno pokrivaju širok raspon potreba korisnika, ne samo pružajući vrhunske kvalitete, već nudeći i opcije električnih pogona na baterije. Ovaj široki izbor usklađen je s Toyotinim višestrukim tehnološkim pristupom koji primjenjuje različita rješenja za smanjenje emisije CO2 uz zadržavanje pristupačnosti, praktičnosti i fleksibilnosti koje korisnici trebaju.

Svakodnevno upravljanje olakšano je zahvaljujući Toyotinim povezanim uslugama, koje su standardne na svim modelima Toyota Professional. Korištenjem MyToyota aplikacije za pametne telefone, korisnici i upravitelji voznog parka mogu provjeriti trenutne informacije o statusu vozila i daljinski kontrolirati funkcije poput zaključavanja/otključavanja vrata i klima uređaja. 

Za verzije s električnim pogonom na baterije, dostupne su dodatne funkcije koje pomažu u planiranju učinkovitog punjenja i pronalaženju prikladnih javnih punionica.

Međutim, Toyota Professional se ne odnosi samo na proizvode. Obuhvaća predanost korisničkoj usluzi s posebnim proizvodima i uslugama prilagođenima potrebama. To uključuje specijalizirano prodajno osoblje i tehničare, financijske, osiguravajuće i jamstvene proizvode, te brojne mogućnosti prilagodbe vozila, od dodataka do višestrukih mogućnosti preinaka.

Moćna ponuda proizvoda i predanost brizi o korisnicima zajedno podupiru rastuće ambicije Toyota Professional. U 2023. godini, Toyotin europski LCV poslovni sektor postigao je novi prodajni rekord s više od 140.000 isporučenih jedinica diljem Europe, a tvrtka namjerava nadograditi ovaj uspjeh ciljanjem na prodaju od više od 180.000 jedinica i tržišni udio veći od 7% do 2025. godine.
 

TOYOTA PROMISE

Toyota Promise pruža svakom korisniku Toyota Professional jedinstveni paket pogodnosti za bezbrižnost vezan uz njihovo vozilo.

Industrijski vodeći sveobuhvatni paket jamstva pruža se na sva vozila. S Toyota Relaxom, jamstvo na bilo koje vozilo može se produžiti do najviše 10 godina ili 200 000 km ako se vozilo održava u redovitom servisu u ovlaštenoj Toyotinoj radionici.

U slučaju da nešto pođe po zlu, Toyota asistencija na cesti dostupna je 24 sata dnevno, 365 dana u godini, kako bi pružila brzu pomoć u vraćanju poslovanja u pokret ili prevezla vozilo do najbliže Toyotine radionice na popravak.

Ako je njihovo vozilo izvan pogona zbog servisa ili održavanja, korisnik može dobiti zamjensko vozilo, dostupno unaprijed i spremno za preuzimanje u vrijeme koje odgovara njihovim poslovnim potrebama – rano ujutro, kasno navečer ili subotom (ovisno o dostupnosti vozila).

Vrijeme stajanja vozila također se može svesti na minimum uz opciju Express Service, koja omogućuje dvama tehničarima da rade na vozilu, koristeći radno mjesto posvećeno lakim gospodarskim vozilima. Rutinski zadaci održavanja mogu biti obavljeni dvostruko brže. Ovu uslugu će u Hrvatskoj u početku nuditi dva ovlaštena centra u Zagrebu, Rotus centar i Toyota centar Zagreb.

Toyota nudi financijske, osiguravajuće i leasing/proizvode za najam prilagođene asortimanu Toyota Professional.


KORISNIČKO ISKUSTVO

Toyota je razvila novi maloprodajni koncept za predstavljanje svog profesionalnog asortimana i pružanje korisničkog iskustva usmjerenog na korisnike.