Odaberite

Toyota poboljšava sigurnost za bicikliste

na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama Pariz 2024.

Toyota uvodi naljepnice s nacionalnim zastavama na sve automobilske timove za biciklizam kako bi osigurala jednostavno prepoznavanje tijekom Olimpijskih i Paraolimpijskih igara Pariz 2024. Toyota Motor Manufacturing UK (TMUK) odigrao je ključnu ulogu u ovom projektu, osiguravši 80 hibridnih vozila Cycling Corolla TS i nadzirući pažljiv proces postavljanja naljepnica.

Kako raste uzbuđenje za Olimpijske i Paraolimpijske igre Pariz 2024., Toyota predstavlja inovativnu sigurnosnu mjeru koja je ukorijenjena u njenoj DNK neprestanog unapređenja. Prepoznajući ključnu važnost podrške sportašima tijekom Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, Toyota poduzima proaktivan pristup kako bi osigurala njihovu sigurnost i omogućila im fokus na izvedbu.

Tijekom Tokija 2020., Toyota je primijetila da su neki biciklistički timovi koristili različite dodatke s nacionalnim zastavama kako bi identificirali svoje timske automobile tijekom utrka. Kako bi to unaprijedila na Parizu 2024., Toyota je predložila opremanje svih automobila za biciklističke timove naljepnicama s nacionalnim zastavama. Ove naljepnice, zajedno s dodatnim oznakama na prednjem i stražnjem dijelu svakog vozila, ne samo da poboljšavaju vidljivost, već također promiču osjećaj jedinstva i identiteta među timovima.
“Kao službeni partner za mobilnost Igara, osigurat ćemo 80 hibridnih vozila Toyota Corolla TS kako bismo osigurali nesmetano odvijanje biciklističkih događanja. Svako vozilo imat će naljepnice na poklopcima retrovizora za identifikaciju države, kao i dodatne oznake na prednjem i stražnjem dijelu. Ove značajke će poboljšati vidljivost vozila za sportaše kada traže svoj timski automobil, kao i pokazati njihov jedinstveni identitet i duh. Nadamo se da će naši napori neprestanog unapređenja doprinijeti uspjehu i sigurnosti sportaša i Igara

komentirao je Cédric Borremans, voditelj Olimpijske i Paraolimpijske divizije Toyota Motor Europe

„Toyota ostaje posvećena podršci sportašima, stavljajući njihov prioritet na sigurnost i dobrobit. Kako se odvija uzbuđenje Olimpijskih i Paraolimpijskih igara Pariz 2024., sportaši će iz prve ruke iskusiti prednosti Toyotinih inovativnih sigurnosnih mjera, potvrđujući Toyotinu posvećenost njihovoj podršci.“