Odaberite

Toyota Highlander – Najveći hibridni SUV koji osvaja srca širom svijeta

Toyota Highlander, kao jedan od najpoznatijih modela u kategoriji velikih SUV-ova, već godinama privlači pozornost vozača diljem svijeta. Svestran, prostran i tehnološki napredan, Highlander kombinira luksuz, performanse i ekološku svijest, čineći ga savršenim izborom za obitelji i avanturiste.

 

Zanimljivosti o Highlanderu:

 

Hibridna tehnologija: Highlander Hybrid jedan je od najprodavanijih modela u Toyota hibridnoj liniji. Zahvaljujući naprednom hibridnom pogonu, vozači uživaju u smanjenoj potrošnji goriva i emisiji CO2 bez kompromisa na snagu i performanse. 

Uz CO2 emisije od samo 146 g/km, Highlander Hybrid je među najekološkijim vozilima u svojoj klasi.

Prostor i udobnost: S kapacitetom za 7 putnika i prtljažnikom od 658 litara, Highlander nudi luksuzan prostor koji je savršen za obitelji ili putovanja s prijateljima. Sjedala u tri reda omogućuju fleksibilnost i udobnost, a napredni infotainment sustav dodatno poboljšava iskustvo vožnje.

 

Pametne tehnologije: Opremljen najnovijom tehnologijom sigurnosti Toyota Safety Sense, Highlander pruža vrhunski osjećaj sigurnosti. Sustavi poput automatskog kočenja u nuždi, prepoznavanja pješaka i prilagodljivog tempomata dolaze kao standard.

Zašto ljudi biraju Highlander? Kombinacija izdržljivosti, pouzdanosti i luksuza čini Highlander poželjnim SUV-om za širok spektar vozača. Oni koji biraju Highlander cijene njegovu praktičnost, impresivnu prostranost, ali i sigurnost koju pruža. Hibridna tehnologija omogućuje im smanjenje ekološkog otiska, dok napredna oprema nudi vrhunsku udobnost i povezivost tijekom vožnje.

 

Poznati vozači Toyota Highlandera: Nekoliko slavnih osoba vozi Toyota Highlander, potvrđujući njegovu popularnost među svjetski poznatim imenima. Jennifer Garner, američka glumica, jedan je od poznatih vlasnika ovog modela, cijeneći njegovu sigurnost i prostranost kao majka troje djece. Također, NBA zvijezda Stephen Curry vozi Highlander zbog njegove praktičnosti i modernih značajki.

Što je posebno kod Toyota Highlandera? Jedna od manje poznatih činjenica o Highlanderu je njegova nevjerojatna izdržljivost. Prema statistikama, Toyota Highlander se često nalazi na popisu vozila koja prelaze 300.000 kilometara uz minimalno održavanje, što ga čini jednim od najtrajnijih SUV-ova na tržištu. Također, Toyota Relax program vlasnicima Highlandera nudi produljeno jamstvo do 10 godina, što dodatno povećava povjerenje vozača u ovaj model.

Posebnu ponudu Toyote Highlander možete pronaći na linku: Highlander Hybrid Electric | Toyota Hrvatska